вторник, 22 септември 2015 г.

Carrie Underwood с нов R&B албум

Младата изпълнителка е решила рязко да смени стила. На 23-ти октомври ще излезе петото й LP "Storyteller", в което ще има включени песни от различни жанрове. 
32-годишната дама ще замени country музиката със soul и r&b. В новата й компилация ще има много парчета посветени на нейните музикални корени, но ще вкара и такива от различни стилове.

За "BANG Showbiz" тя сподели: "Албумът ми ще е готов в края на октомври. Надявам се да се получи добре. Надявам се да бъде оценен особено във Великобритания. Толкова съм развълнувана, че имам нови проекти, които мога да покажа.".

Блондинката допълни, че има желание хората да дадат шанс на творчеството й. "Има rock, soul, r&b, традиционно country мотиви. Наистина става добре. Обичам Лондон. Бих искала да мога да остана по-дълго, но съм оставила бебето си вкъщи и искам да направя всичко за кратко време. Където и да ида по туристическите обекти всички ме разпознават, защото има американци навсякъде. Затова предпочитам автобусите с двойните етажи.", признава още певицата. 

Carrie Underwood ще участва и в британския фестивал "Country to Country" догодина. Тогава тя ще има концерти на три места: "The O2" в Лондон, "The 3 Arena" в Дъблин и "The Clyde Auditorium" в Глазгоу.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: