вторник, 8 септември 2015 г.

Ice Cube: Iggy Azalea прави тъпи песни

Музикантът обвини колежката си, че не пише парчетата си сама. Освен това според него те звучали много "наркомански". 
Ice заяви пред австралийския вестник "Daily Mail": "Тя прави песни за дрога. Само за това се говори в песните й. Не става дума за това как те са направени, а какво излиза от устата на този, които ги изпълнява. Ако тя може да е готина и сгорещена докато рапира никой няма да го е грижа по какъв начин и кой е създал парчетата й.".

По мнението на Cube има голяма разлика от това да си рапър и да си MC. "Някои MC-та могат да участват в рапърски битки и те трябва да пишат собствените си текстове. Ако обаче просто си римуваш песните ти няма да станат част от историята на музиката.", допълва още американеца. Той е категоричен, че всяка хубава и популярна песен е дело на екип от хора, а не е самостоятелна работа. 

След критиките към Iggy за това че излезе на сцената заедно с Demi Lovato по време на видео музикалните награди на MTV тя написа в туитър: "На който му пука значи че ме прави значима и съм част от животите им. Поласкана съм. хахаха".

Блондинката счита за смешно, че стана толкова известна с постъпката си. "Весело е, че станах толкова световно популярна. Хейтърите имат толкова много да кажат. Аз бях на сцената едва за 30 секунди. Изчакайте да изкарам новия си проект той ще е 4 минути! хахахаха", сподели Azalea. Дамата не крие, че трудно се сдържа относно негативните коментари. Тя благодари на верните фенове и близки, които са избрали да са до нея, каквото и да стане.


Снимки - https://www.google.bg/
Колаж - "Импулс"

Няма коментари: