четвъртък, 3 септември 2015 г.

Rihanna пуска своя козметична линия

Певицата разкри, че иска да създаде свой бранд за грим. Както знаете тя вече има марка парфюми. Според нея да работиш по козметични проекти е много подобно като да правиш музика.
Riri заяви пред "WWD": "Бих желала да направя линия за грим. Това е част от живота ми, част от кариерата ми, част от всяко видео, всеки червен килим, това е нещо, което познавам много добре. Задавам много въпроси и съм прекарвала часове в магазините за козметика.".

27-годишната дама преди дни освободи седмия си аромат и в момента е заета покрай ангажиментите й с "Puma". Въпреки натоварения график тя настоява, че гледа сериозно за всички проекти, с които се е захванала.

"Не знам как ще го направим. Аз опитвам доколкото мога да отделя време за всеки проект. Те са като деца за мен. Трябва да се грижа и да съм сигурна, че те получават достатъчно внимание.", допълва красавицата. 

Макар основния й фокус да е музиката момичето от Барбадос е категорична, че да работиш по линия за парфюми е сходно със записването на песен. "Те имат различни естества, различни съставки. Всяко парче разказва различна история и всяка линия също има собствен аромат. Искам нещо за младите момичета. Да могат да са развълнувани, да е розово и да е забавно.", споделя изпълнителката. 

Преди време Rihanna си партнира с "MAC" като общо имат 31 продукта включително "Riri Woo" и "MAC Ruby Woo". "Когато се сетите за грим, първото, което ви идва на ум като нещо наистина качествено e "MAC". Винаги съм обичала грима и винаги съм си казвала, че ако някой ден аз го правя, то ще бъде с надеждна марка.", признава още певицата.Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: