петък, 18 септември 2015 г.

Sarah Jessica Parker по-известна от всякога

Актрисата счита, че тя и Matthew Broderick са много по-популярни от преди. Това се дължало на социалните медии и въпреки че "Сексът и градът" не е на екран все още има хора, които разпознават дамата по улиците. 
Макар че последният епизод на сериала бил през 2004-та и са минали над десет години от тогава феновете не забравят Parker. Тя твърди, че социалните мрежи са я направили по-достъпна за почитателите й и чрез тях може да им обръща повече внимание.

Sarah споделя пред списание "Harper's Bazaar": "Моят съпруг и аз сме истински изненадани от факта, че сме по-известни от всякога. Това е благодарение на социалните медии. Разбира се, когато работиш в телевизия или снимаш филм има близки отношения и свикваш с това. Но "Сексът и градът" отдавна не се излъчва и въпреки това никога не може да сме сами.". 

Jessica и актьора имат три деца. James на 13 години и 6-годишните близначки Marion и Tabitha, които са родени от сурогатна майка. Блондинката е щастлива, че те могат да израснат в Ню Йорк.

"Обичам този град. Обичам всичко, което предлага той. Мисля, че децата ми са такива късметлии, че живеят тук. Обичам метрото, обичам трафика и хората и всички възможности, които се предлагат. Вярвам все още във всичката тази магия.", казва още красавицата.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: