четвъртък, 17 септември 2015 г.

Dwayne Johnson ще става баща за втори път

Скалата и приятелката му Lauren Hashian са развълнувани и очакват с нетърпение първото им дете. В продължение на девет години те отлагали, но явно е дошъл правилния момент да разширят семейството си с още един член. 
Johnson, който вече има 14-годишна дъщеря от бившата си съпруга Dany Garcia, обяви, че с трепет се подготвя да бъде татко за втори път.

Според сайта "RadarOnline.com" двойката не може да е по-развълнувана. Дълги години те се страхували да поемат тази отговорна крачка да станат родители, но решили, че сега е времето за това. 

"Братът на Lauren също очаква дете и цялата фамилия е в радостно очакване.", съобщава пък изданието "UsMagazine.com".

43-годишният актьор наскоро осинови два френски булдога Brutus и Hobbs. Той трябваше да спаси едното куче по-рано този месец след като едва не се удави в басейна му. Dwayne заснел случката и публикувал снимка в "Instagram", на която се вижда, че е мокър и в ръцете си държи палетата. "Видях ги и двете да политат в дълбокия край на нашия басейн. Hobbs веднага започна да гребе като куче докато Brutus направо потъна на дъното. Аз бях облечен и скочих с дрехите, потопих се да го извадя и да го оставя на ръба.", сподели с феновете си кечиста.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: