четвъртък, 10 септември 2015 г.

Lewis Hamilton записва дует с Drake

Автомобилният състезател съобщи на феновете си, че обмисля да стартира своята музикална кариера и в момента подготвя общ проект с канадския рапър. 
Световният шампион за 2014-та на "Formula 1" призна, че се е насочил към изкуството в последно време. Както знаете той имаше дългогодишна връзка с Nicole Scherzinger и от години насам се интересува задълбочено от творчеството на музикантите и за начините, по които се създават песни. Lewis дори построил звукозаписно студио в дома си докато живеел още с певицата. 

Спортната звезда е говорила с редица имена от музикалната индустрия в това число Pharrell Williams и Jay-Z. Сега обаче изглежда, че Hamilton ще реализира колаборация с Drake. 

Британецът сподели пред вестник "Daily Mirror": "Общото парче с Drake е в процес на работа. Ние ще издадем нещо, но на този етап аз го правя за забавление.".

Наскоро в интернет се появи снимка на пилота със Sam Smith. Те заедно присъстваха на събитието "Мъж на годината" организирано от списание "GQ".

Новоизгряващият талант вече има 30 готови демо версии. Двамата станали изключително близки покрай модната линия, която преди време състезателят пусна за рапъра.


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: