петък, 11 септември 2015 г.

Keith Richards оплю Justin Bieber и Taylor Swift

Легендарният музикант е на мнение, че творчеството на Justin Bieber е пълно с глупави послания. Колкото до Taylor Swift китариста счита, че е просто красиво момиче. 
71-годишният талант разкри, че не е впечатлен от идолите на младото поколение. Той не одобрява поп звезди като канадеца и американката. По време на интервю за списание "GQ" Keith каза: "Taylor е хубаво момиче. Не мисля за състезание. Те са като нещо свежо и модерно, но аромата им ще отмине след месец.". 

Британецът намерил Bieber за прекалено смирен, когато се срещнали за първи път. Според него държанието на младия изпълнител е в следствие на изпразнената от смисъл и стойност музика, която прави. "Justin Bieber? Всъщност видях се с това момче и ми се стори доста по-смирен, отколкото може би е. Неговата музика е пълна с глупости.", призна за изданието рокаджията.

Любопитното е, че наскоро китаристът нарече колегата си Mick Jagger сноб. "Той е такъв снобар. Той може да е такъв даже с мен и бандата. Влиза в самолета и дори не поздравява. Той е вечно зает с неща, които са скучни. Обича да държи в контрол всичко и да знае какво става. Той загубва себе си в детайлите.", споделя още Richards. Въпреки критиките той все още е близък с певеца и е категоричен, че е страхотен фронтмен. "Още го обичам. Твоите приятели не трябва да са перфектни, нали?!", допълва музиканта.Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: