понеделник, 28 септември 2015 г.

Eros Ramazzotti: 14 хиляди пъти...Благодаря, София!

Изпълнителят буквално взриви столицата ни през този уикенд. Близо 15 хиляди души присъстваха на концерта му у нас. На събитието имаше гости от Хърватия, Сърбия и разбира се Италия.
Точно в 20:00 започна шоуто на Ramazzotti, който не спря да благодари на софиянци. През целите два часа той и екипа му бяха подготвили изключителни изненади за присъстващите. Мултимедия и визуални ефекти на световно ниво. 

Любопитното е, че музикантите бяха облечени съвсем обикновено дори спортно. Не смениха нито един тоалет, но за сметка на това видеата на екраните зад тях грабнаха публиката от първата до последната секунда.

Друг интересен факт е, че Еros събра в препълнената зала "Арена Армеец" почитатели от различни възрастови групи. Певецът изпълни едни от най-обичаните и известни песни, както и представи най-новите си такива. В момента той е на световно турне, което ще продължи и през 2016-та.

Това е второто посещение на изпълнителят в България. Той дойде за първи път през 2006-та, а сега е държал да обиколи столицата дори публикува снимка в социалните мрежи на храма "Св. Александър Невски". "В София сме. В готовност за музика събота вечер.", написа под фотоса звездата.

Феновете видяха колко романтичен, емоционален, но и забавен може да бъде 51-годишният италианец. Той повтаряше след всяко парче колко е благодарен за любовта и колко обича София. Билетите за събитието бяха разпродадени още през лятото. Eros предостави собствените си 100 места вместо за екипа да отидат за почитателите му. Освен това почти веднага след проявата той качи снимка с надпис: "14 хиляди пъти... Благодаря, София!". Тук можете да видите малко клипове от концерта му на 26-ти септември: https://youtu.be/.

Някои от родните ни знаменитости като Ники Кънчев и Leo Bianchi сложиха общи селфита с музиканта. Лео пък се похвали във фейсбук, че сънародника му е опитал от пицата му. 



Снимка - https://instagram.com/

Няма коментари: