вторник, 1 септември 2015 г.

Enrique Iglesias с концерт в София

Певецът ще зарадва отново българската си публика с уникално шоу. Концертът му у нас ще е на 14-ти декември в зала "Арена Армеец". 
В момента изпълнителят е на световно турне, на което представя новата си компилация "SEX and LOVE". Според американското списание "Billiboard" той е двукратен рекордьор по обиколки в световен мащаб. 

В столицата ни Enrique ще направи самостоятелен концерт като с това ще се реваншира на феновете си, които не можаха да се зарадват максимално на шоуто му през 2010-та. Тогава Iglesias заедно с Sugababes и Sonique бе част от програмата за рождения ден на "М-тел", но лошото време и терена попречиха на мнозина да се насладят на проявата.

Билетите за събитието на 14-ти декември в София ще започнат да се продават от утре в мрежите на Eventim. Цените ще са от 70 до 130 лева, а организаторите са предвидели приблизително 10 500 места. За първите 1000 души, които ще закупят ценните хартийки ще има отстъпка от 10 лева. 

За справка ще кажем, че испанеца има над 100 милиона албума и сингли и не спира да събира милиони почитатели с хитовете си като "Bailando", "Turn the night up", "Tonight", "I like it", "Do you know", "Not in love", "Bailamos", "Ring my bells" и разбира се най-популярната и обичана негова песен "Hero".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: