понеделник, 21 септември 2015 г.

P. Diddy е най-богатият рапър в света

Според класацията на списание "Forbes" Sean Combs е събрал близо 60 милиона долара за изминалата година. След него остават Jay-Z, Drake, Dr.Dre, Pharrell и Eminem.
45-годишният музикант и продуцент оглави надпреварата за "Най-високоплатеният рапър в света". Това се дължи на бизнесите му с канала "Revolt", алкалната вода "Aquahydrate", модната линия "Sean John" и водката "Ciroc". В същото време Diddy не спира и да работи и не излиза от студиото.

На второ място е мъжът на Beyonce с приходи от 56 милиона долара. Въпреки че семейството спечели доста пари от тура си "On The Run", Jay направи новата платформа за музика "Tidal", а и лейбъла му "Roc Nation" продължава да подкрепя млади изпълнители. Освен това рапъра има успехи и от продажбите на шампанското "Armand de Brignac".

Drake има зад гърба си 39,5 милиона. Той посети доста клубове и сцени през 2015-та, а проектите му с "Sprite" и "Nike" също помогнаха за натрупването на състоянието му. 

Dr.Dre, който беше на първи за 2014-та, тази година е с цели четири позиции надолу с бюджет от 33 милиона. С милион по-малко е Pharrell Williams, който сега се включи в новия сезон на американския "The Voice". 

Nicki Minaj е единствения женски представител с 21 милиона долара и заема 9-тото място в класацията на елитното издание.

Ето и целият списък с най-високоплатените рапъри за 2015-та:

1. Sean 'Diddy' Combs - 60 млн. долара
2. Jay Z - 56 млн. долара
3. Drake - 39 млн. долара
4. Dr. Dre - 33 млн. долара
5. Pharrell Williams - 32 млн. долара
6. Eminem - 31 млн. долара
7. Kanye West - 22 млн. долара
8. Wiz Khalifa - 21, 5 млн. долара
9. Nicki Minaj - 21 млн. долара
10. Birdman - 18 млн. долара 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: