петък, 13 ноември 2015 г.

Christina Aguilera: Blake и Gwen заслужават да са щастливи

Изпълнителката подкрепя колегите си в техния любовен романс. Тя ги харесва като двойка и счита, че са страхотни хора. Освен това блондинката ги съветва да не обръщат внимание на жълтата преса. 
Певицата също е участвала в американското предаване "The Voice" като съдия и познава колегите си. От личен опит е запозната и колко болезнен може да се окаже краят на една връзка или брак. Тя напълно застава зад музикантите и въпреки критиките и слуховете по техен адрес е на тяхна страна. 

"Зная от моят личен опит колко труден може да е развода. Всичко, което знам от предишните сезони на шоуто за Blake и познавайки Gwen години преди това - ходили сме заедно на рождени дни на децата и т.н. Те са страхотни хора.", сподели пред "Entertainment Tonight" Christina. Тя разкри подробности и за 5-годишния си брак с Jordan Bratman. 

Малко след това Aguilera има второ дете от годеника си Matthew Rutler. "Те заслужават да бъдат щастливи. Особено когато трябва да преминат през всички тези глупости, които се изписват за тях.", допълва блондинката. 

Shelton се раздели с Miranda Lambert през юли тази година докато Stefani и Gavin Rossdale се разведоха месец по-късно след 13-годишно съжителство. Наскоро говорителят на красавицата потвърди новината, че тя излиза с кънтри изпълнителят. Жълтата преса обаче не спира да се рови в отношенията им.

Появиха се слуховете, че когато Gwen е била в болница да ражда Appolo бившия й съпруг е изневерил с детегледачката им. Двамата имали тайна любовна афера и си разменяли съблазнителни послания по интернет. Малко след това папараците в САЩ писаха, че певицата очаква дете от новия си мъж. Последната спекулация е, че влюбените са готови да заживеят заедно като семейство. По информацията в социалните мрежи на 46-годишната дама и 39-годишния й партньор обаче си личи, че те са се отдали на музикалните си кариери и не коментират публично личния си живот. Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: