петък, 27 ноември 2015 г.

Johnny Depp се срещнал с Prince Charles

Актьорът имал "ужасяваща" среща с кралската особа. Той се борел с акцента на принца на Wales и в крайна сметка не разбрал нищо от казаното от него. 
Depp разкри, че Charles бил на премиерата на "Finding Neverland" през 2004-та. Тогава двамата се срещат за първи път. Американският акцент на артиста и британския кралски такъв се оказват голяма пречка в общуването по между им. 

Звездата сподели във шоуто на Graham Norton следното: "Аз свърших доста неща във Великобритания. Срещнах се с Prince Charles и разбрах защо и на кого се казва "Sir". Той дойде на премиерата на "Finding Neverland", стиснах му ръката, но не разбрах и дума от това, което каза. Мисля, че и той не разбра какво казах. Не беше най-смисленият разговор, който съм водел, но той изглежда готин.".

Johnny проговори и за най-тежкият момент в живота му. Това се случило през 2007-ма, когато Lily-Rose била приета в болница във Великобритания с диагноза бъбречна недостатъчност. В този период актьорът снимал в "Pinewood Studios". "Най-тъмният период в живота ми е този, когато дъщеря ми беше в "Great Ormond Street". Винаги я посещавах, но след този опит, посещенията ставаха все по-важни. Децата са толкова смели. Да дадат усмивка или смях на родителите си - това е най-ценното, което мога да получа на този свят.", каза още Карибският пират в предаването. Това е причината артиста да приема неуморно покани за посещения на болнични заведения."За мен това е подарък. Те ми дават този подарък.", признава той.

След атентата в Париж грижовният баща изпаднал в паника след като разбрал, че тийнейджърката му била на същото място часове преди касапницата. Малко по-късно Lily публикува снимка в "Instagram" със заглавие "Вкъщи - на сигурно място", но след кошмара преди осем години 52-годишният американец се страхува всеки път, когато живота на дъщеря му е под риск.

Момичето, което сега е на 16, е по-голямото от двете деца на Depp и Vanessa Paradis. Те имат и 13-годишен син. В момента мачото е женен за 29-годишната Amber Heard. Сега той е в Лондон, където промотира новия си филм "Black Mass". В лентата той описва пристъпния живот на James Bulger. Ролята получи висока оценка от критиците и те определиха проекта като "завръщането на Depp", защото в последните години той не участваше в толкова качествени продукции.



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: