четвъртък, 12 ноември 2015 г.

Rihanna стартира агенция за красота

Певицата ще отвори модна агенция в Л.А. Целта на компанията ще е да подпомага гримьори и стилисти, ще прави рекламни кампании и събития на Червения килим.
Изпълнителката се обединява с Benoit Demouy и заедно създават "Fr8me". Агенцията е насочена към хората в модния бизнес. Тя има за цел да помага на стилисти за коса, дизайнери, гримьори и фризьори. 

"Косата, грима и стила играят голяма и съществена роля в творчеството. Аз съм много пряко свързана с целия този процес. Така че създаването на тази компания е нещо естествено за мен.", каза Rihanna. 

За перфектната визия на певицата до този момент се грижиха редица агенти. За грима й години наред отговаряше Mylah Morales, за облеклото й - Jason Bolden, а за прическите й - коафьорите Patricia Morales и Marcia Hamilton.

"Ние сме късметлии, че имаме едни от най-добрите артисти в "Fr8me". Имам една малка слабост - трудно ми е да намеря нови таланти с необикновени възможности.", признава момичето от Барбадос. 

Освен това тя ще стартира и фотографска агенция с името "A Dog Ate My Homework". За никого не е изненада или тайна, че Riri се насочва към модата. От много време тя е привлечена от продуктите за красота и мода. Красавицата има и козметична линия заедно с "MAC". Отделно има общи проекти с компании за спортни дрехи. Творчески директор е на "Puma" и си партнира с фирмата за чорапи "Stance".



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: