четвъртък, 5 ноември 2015 г.

Katy Perry e най-високоплатената жена

Американката е най-добре платената дама в музикалния бизнес. Благодарение на световното й турне "Prismatic" тя е събрала над 130 милиона долара само за 2015-та.
Певицата има огромната сума зад гърба си благодарение на музикалните си проекти и от общите си такива с"Coty", "Marie Claire" и "CoverGirl". Дамата реализира близо 130 концерта, а от всяко шоу само в един град тя е взела над 2 милиона. 

"Аз съм горда с позицията, която заемам като шеф - като човек, който има собствена компания. Аз съм предприемач. Не искам да се срамувам от това. Искам да се боря със собствените си сили.", заяви изпълнителката по повод друга класация на "Forbes" за 100-те най-влиятелни личности в света. 

Taylor Swift остана на второ място в класацията на изданието за най-високоплатените жени в музикалната индустрия. Тя има приходи от 80 милиона долара. Чаровната певица е продала от "1989" над 3,5 милиона копия. Сингълът й "Wildest Dreams" е на върха на класациите, а тура й "1989 World Tour" й донесе най-голям успех през изминалата година.

На трета позиция са дамите от "Fleetwood MAC" с 60 милиона. Обиколката на бандата се състоя от 86 лайфа, а от всеки град музикантите са печелили над 1 милион долара. Lady Gaga и Beyonce заемат съответно четвърто и пето място с 59 и 55 милиона. Jay-Z и съпругата му направиха световен рекорд с "On The Run" като реализираха 19 концерта в Северна Америка, а това им донесе 100 милиона долара в банковата сметка. Това ги прави първата двойка, която се сравнява по участия с легендите "Rolling Stones". По-долу в надпреварата са Britney Spears, Jennifer Lopez, Miranda Lambert, Mariah Carey и Rihanna. 



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: