сряда, 18 ноември 2015 г.

Kate Hudson иска жена за президент на САЩ

Догодина са изборите за президент в Америка. Това дава надежда на актрисата, че Hillary Clinton ще защитава достойно правата на жените в Холивуд.
Hudson от сега оказва подкрепа в полза на дамата, защото вярва, че кандидатурата й е добра и ще стане първият женски лидер на САЩ.

Kate е категорична, че ако нежния пол имат представител в Белият дом то той би сложил край на борбата за равенство във филмовата индустрия. Актрисата не е доволна от факта, че в момента на жените в Холивуд се плаща по-малко, отколкото на колегите им. Всичко се дължи на това, че има дискриминация между половете.

"Ако Hillary стане президент това ще е голяма стъпка напред. Би било чудесно. Мисля, че ще се случи. Просто е въпрос на време.", признава за британския вестник "London Evening Standard" американката.

Както знаете преди дни Kate Winslate също проговори за скандалите и разликата в заплащането между артистите. Миналата година Jennifer Lawrence и Amy Adams взеха двойно по-малко пари от мъжете, които участваха в "American Hustle".

"Не, не. Ние все още нищо не сме спечелили. Всичко си е, както беше преди. Продължаваме да се борим със същите проблеми. Продължаваме с борбата.", допълва блондинката. Тя разкрива, че освен майка й модел за подражание е и политикът, който е на път да направи нова женска революция в САЩ. 

"Бях отгледана от много трудолюбива жена. Тя беше първата дама, която бе едновременно актриса и продуцент в индустрията. Това е нещо много голямо в нашия свят. Видях, че тя се бори и мина през много войни, които днес не е нужно да правим. Аз отраснах с този вид жена и несъмнено съм прихванала от нейното възпитание и маниери.", каза още звездата.

Според нея е важно дамите да имат главни роли в киното и да имат право да получат това, което са си заслужили. Hudson поясни, че няма намерение да влиза в политиката. Тя заяви, че е прекалено непокорна, за да работи в държавната администрация. Наскоро красавицата направи цяла фотосесия за "Campari", на чийто календар ще стои през 2016-та година. 



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: