четвъртък, 26 ноември 2015 г.

Kim Kardashian: Молете се за мен!

Съпругата на Kanye West е бременна с второто им дете, което трябва да се роди до няколко седмици. Дамата обаче се притеснява, че бебето е застанало с главата нагоре и ще се наложи операция. 
В момента Kim навлиза в 36-та седмица на бременността си. Очаква се тя да роди около Коледа. Въпреки добрата новина обаче има нещо, което я притеснява и дори не й позволява да спи спокойно нощно време.

"Бях заинтересована за проблемите около плацентата и не мислих толкова задълбочено за тях напоследък. На този етап моята грижа е, че бебето ми е в погрешна позиция за раждане. Главата му е все още нагоре, а би трябвало да е надолу. Той трябваше да се обърне в 32-та седмица. Сега май ще се наложи цезарово сечение.", споделя разтревожената красавица. 

Тя се чувства късметлийка, че нейн доктор е Paul Crane. Той е бил лекарят на майка й и е помогнал в израждането на брюнетката. Това е причината фамилията да се довери на професионалиста. 

Не веднъж Kardashian e признавала, че да е бременна не е от любимите й неща. След раждането на дъщеря й North съпругата на рапъра получи усложнения и специалистите не й даваха шансове за второ дете. Ето защо сега семейството е толкова щастливо. Освен това новороденото ще е от мъжки пол. 

Моделът пробва какво ли не само и само да предизвика извъртане на плода. Тя лежала с главата надолу, слагала лед на определени части от корема си, за да може момченцето да застане в правилната позиция. Бъдещата майка има желание да роди по естествен начин.

Kim не можела да поиска съвет от майка си или от сестра си Kourtney, защото никоя от двете не е преживявала подобен кошмар. Идеята за секцио несъмнено плаши госпожа West. "Моля Ви, пожелайте ми успех и се молете бебето да се обърне. Целият този процес ме нервира - не мога да лъжа. Надявам се то да се завърти и всичко да е наред, но съм готова за всичко.", написа риалити звездата в личния си блог.



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: