сряда, 25 ноември 2015 г.

Jennifer Lawrence реже "фалшивите" приятели

Актрисата няма проблем да разкара тези хора, които счита за лицемерни. Тя е категорична, че колкото по-известна и богата става толкова по-безкомпромисна e към отношенията с близките си. 
Jennifer призна, че колкото по-популярна става толкова по-трудно намира истински хора около себе си. Това е причината тя да ограничи до минимум вътрешния си кръг и по този начин знае кои са най-верните й приятели.

"Хората започват да се чувстват по-малко виновни, когато имат повече възможности и са по-известни. Това е все едно да откраднеш Snickers от магазин за парфюми в Ню Йорк. Хората забравят за същността и индивидуалността ти.", коментира красавицата пред "Entertainment Weekly".

25-годишната дама продължава да предупреждава познати, че няма проблем с това да им обърне гръб. Тя е безкомпромисна към всеки, който прекрачи границата и започне да се възползва от приятелството им. 

"Имам много тесен кръг от приятели. В момента, в който разбера или усетя, че някой ме използва за погрешни цели нямам никакво чувство за съжаление и го отрязвам завинаги от живота си. Моят детектор за глупости е феноменален. Никой от приятелите ми не може да ми прави мръсотии. Всеки в живота ми трябва да е истински.", заявява твърдо Lawrence.

Едни от най-добрите й приятели са колегите й от "The Hunger Games". Те прекарвали дълги нощи в шеги заради лентата, чиято първа част излезе през 2011-та. "Има толкова диви истории, които никой никога няма да научи, защото заедно снимахме по 16 часа на ден. С Josh Hutcherson, Liam Hemsworth и Woody Harrelson се познаваме много добре. Те знаят толкова много неща за мен, колкото никой друг на тази планета.", разкрива още младата актриса. 



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: