понеделник, 30 ноември 2015 г.

Erykah Badu: Iggy Azalea не прави рап

Чернокожата дама беше водеща на "Soul Train Awards" този уикенд. В своят монолог тя се пошегува с австралийката, че музиката, която прави определено не е рап.
Откриването на церемонията започна с монолог от Badu, в който тя канеше звезди по телефона да се присъединят към събитието в Лас Вегас. Когато Erykah звънна на Iggy репликите бяха следните: "Да. Кой е? Iggy Azalea? А, да. Хей. Ох, не, не, не, не. Можеш да дойдеш, защото всичко, което правиш определено не е рап.".

През последните няколко години младата изпълнителка беше многократно нападана от различни артисти за нейните хип-хоп способности. В песните на американката с африкански произход например се говори за много по-стойностни неща като културните различия между хората и т.н.

Въпреки неловкият сценарий Badu не се притесни да изкаже тези думи за колежката си. "Както знаете аз съм кралицата на нео соул музиката и хората казват, че имам общи неща с рапърите. Карам ги да си сменят боговете, да носят износени шапки и подплънки. Трябва да ме изхвърлят от всички хип-хоп награди и да напишат "Erykah Badu - остави рапърите ни на мира.", призна още водещата. До този момент блондинката не е отговорила в социалните мрежи на шеговият и пиперлив коментар по нейн адрес. 

В проявата взеха участие Chrisette Michele, K-Ci Hailey, Lalah Hathaway и Eddie Lever. The Weeknd беше сред големите победители на вечерта. Той взе приз за R&B/soul изпълнител и за албум на годината за "Beauty Behind the Madness". Колаборацията "Uptown Fun" на Mark Ronson и Bruno Mars бе отличена за "Песен на годината" и също така спечели статуетка в категорията "Видео на годината". Jidenna пък стана "Най-добрият нов артист".



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: