сряда, 11 ноември 2015 г.

Ed Sheeran отказа цигарите

Изпълнителят имал вредния навик от тийнейджър и не веднъж се е пробвал да спре пушенето. Пред Ellen DeGeneres той призна, че напълно се е отказал от цигарите. 
Британецът гостува в американското шоу вчера. Именно там той разкри пред блондинката, че е свободен от порока. "Беше като студена пуйка. Осъзнах, че пуша от 10 години и това е изключително лошо. Започнах, когато бях млад и винаги си казвах, че ще ги откажа. След това си виках, че отдавна не съм запалвал и това продължи 4 години. Когато станаха обаче десет си казах, че дойде време и няма връщане назад.", сподели Ed.

Той отказал цигарите едва преди седмица и половина и се гордее с този факт. Признава, че първите десетина дни са му били най-тежки. През 2011-та певецът решава, че ще спре алкохола и тютюна за цяла година. Sheeran e наясно с "глада" си и познава възможностите и волята си. Този път той е решен да не прави крачка назад.

"Причината поради която харесвах пушенето толкова много е, защото то ми беше станало като рутина. Правя soundcheck, запалвам цигара. Правя концерт, запалвам цигара. Храня се, след което запалвам отново. Сега няма да правя турнета или да влизам в студио скоро така че има време да отвикна.", допълни рижавия талант. 

В предаването изпълнителят показа най-новата си татуировка - голям лъв на гърдите. Водещата попита защо точно това животно е избрал, а той отговори, че националния символ на Великобритания е всъщност лъва."Исках всички татуси, които имам да бъдат събрани в едно и то в центъра. Те описват всяка част на кариерата ми и мисля, че е готино.", заяви звездата. 

Ellen се зачуди как Ed е реализира участия само с китарата си. "В свят, където много изпълнители имат танцьори, техника, осветление, големи сцени и спектакли е невероятно, че излизаш само с инструмент и глас. Поздравления.", каза DeGeneres.

Музикантът прелетял до Л.А. от Париж, за да представи в шоуто албума на Jamie Lawson. Toй също е британец и е част от лейбъла на Sheeran. "Това е човека, за когото свирех преди шест години. Неговите песни ме карат да плача. Не знам дали публиката би се разплакала, но мисля, че ще хареса албума. Невероятен е.", обясни артиста.



Снимка https://www.google.com

Няма коментари: