сряда, 18 ноември 2015 г.

Миро скочи срещу "Х Factor"

Изпълнителят е бесен от участниците в музикалното предаване. Освен това той нарече журито досадно и некомпетентно и се закани, че скоро ще изтрие профилите си в социалните мрежи. 
Както знаете Миро работи усърдно с екипа на Слави Трифонов в последните години. Певецът не веднъж е бил ментор в "Гласът на България" и това е причината в момента да дава мнение за конкуренцията.

Факт е, че тази година "X Factor" е изключително харесван и в него има много талантливи образи, а и рейтинга му доказва, че е най-предпочитаното музикално шоу. Естествено винаги може да се намери някой, който няма да е доволен. 

Блондинът написа гневно послание във фейсбук и разкри, че е щастлив понеже няма телевизор."X-factor? Фалшиви участници (с изключение един малък-голям и притеснен Кристиян и Християна), некомпетентно и досадно жури, добре че не съм гледал... Досрамя ме. Обърнах на канала, детска Евровизия... Водещата, едно иначе симпатично момиче се гърчи от напрежение, сценография и осветление - срам. И после 'що не гледам тв. Впрочем личния ми профил е на доизживяване...ФБ е загуба на време.", каза Костадинов.

Чудим се кое е провокирало тази бурна реакция и защо звезда от този ранг си позволява да коментира колегите си по този непристоен начин. Това не е първото подобно изказване на музиканта. Въпреки заканите може да кажем, че Миро е доста социален и редовно информира феновете си какво и с кого прави. Меломаните могат да видят домашните му любимци, любимите му хора, както и как и в какво настроение се събужда. Под въпросният пост някои негови почитатели признаха, че ще усетят виртуалната му липса, а други споделиха какво мислят за риалити форматите у нас. 



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: