понеделник, 16 май 2016 г.

50 Cent: Славата опетни приятелствата ми

Рапърът призна, че популярността му е донесла доста негативи. Той не веднъж е предлагал работа на приятели, за да не бъде обвинен, че ги е забравил. В последствие обаче отношенията по между им се променили.
50 Cent изгря през 2000-та година благодарение на Eminem и Dr. Dre. Самите те виждат колко бързо се е променил живота му. Днес вече изпълнителят живее в имението на Mike Tyson в Connecticut. 

Запитан дали се сеща за старите си приятели, когато става дума за пътувания и вършене на работа той разкрива, че първоначално е имал голяма вътрешна борба по темата. Curtis Jackson казва пред списание "Vanity Fair": "Аз тръгнах от едно мазе в Queens и когато станеш успешен е добре да имаш хора около теб, които знаят какъв си бил преди това. Знаете ли какво става? Ако не вземеш хора със себе си - те ще кажат, че си ги изоставил и забравил. Ако ги включиш в бизнеса си и им дадеш шанс за по-добър живот - ти се превръщаш в техен работодател. Това опетнява връзката ви.".

40-годишният музикант е преживял много възходи и падения. Той е бил прострелван девет пъти и наскоро беше обявен за банкрутирал. Тези неща не го дръпнаха назад, а напротив. Американецът дори се пробва в сферата на киното и участва в проекта "Southpaw", където влиза в образа на Jordan Mains. 

Неговият любовен живот също е доста бурен. Той не крие, че е излизал с Chelsea Handler осем месеца. "Ако я познавате достатъчно, няма как да не я обикнете. Тя е завладяваща личност, изключително открита е, а това днес е много трудно. Не съм сигурен дали някога ще се оженя. Искам приятелство, което мисля е по-ценното. Ако то идва и с брака - тогава ще го направя.", допълва още звездата.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: