сряда, 4 май 2016 г.

Jada Smith: Мислех, че ще бъда самотна майка

Дамата никога не си е представяла, че ще бъде омъжена и че ще има семейство. Актрисата е била отгледана от майка си и се е надявала на същата съдба. Животът обаче я изненадва приятно и тя с основание се счита за късметлийка.
44-годишната половинка на Will Smith има две деца от артиста - 17-годишният Jaden и 15-годишната Willow. Jada е доведена майка и на 23-годишния Trey. 

В проектът "Dear Mama" на "VH1" Pinkett призна, че собственото й възпитание я накарало да вярва, че никога няма да има късмет да има мъж до себе си. "Никога не съм мислила, че ще бъде омъжена или че ще имам семейство. Не знаех нищо за това, защото съм отгледана от самотна майка. Мислех, че ще бъда и аз самотна майка и ще се грижа за кариерата си. Тогава открих този красив мъж, Will. Омъжих се за него, имах бонус - сина му Trey. След това получих Jaden и Willow. Имах възможност да създавам, за себе си, нещо, което никога до тогава не бях имала - семейство.", споделя звездата.

Съпругът на красавицата също използва трибуната, за да й отдаде почит. Той изнесе емоционална и докосваща реч. Разбира се, не забрави да вкара малко шеги и хумор относно как двамата са планирали децата си. "Няма да бъда глупав. Тук съм да те уважа. Гледам децата и си спомням, когато ги правихме. Не може да помогне, но помисли за това. Беше невероятно. Това е все едно да вземеш Jada Pinkett Smith в малък град в Мексико, да пиете текила и да си направите деца. Тя е вълшебна. Нещата с нея се случват по начина, по който не трябва да стават. За това я обичам. Тя има магическа сила.", каза американеца. 

Въпреки неловките коментари двете им пораснали хлапета бяха сред публиката и се наслаждаваха на приказките на родителите си. Двойката ще отпразнува своята 20-та годишнина от сватбата през 2017-та.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: