понеделник, 2 май 2016 г.

Новият албум на Drake подлуди феновете

Само за една вечер от компилацията са продадени над 630 хиляди копия. Това съобщи рапъра по време на промоцията на проекта в Канада. На събитието беше и Justin Bieber, който празнува заедно с него.
На 29-ти април излезе най-новият албум на изпълнителят озаглавен "Views". По време на партито в клуб "La Vie" в Торино той разкри радостната вест. "Получих съобщение, че са разпродадени над 630 хиляди копия за вечер. За първи път постигам подобен успех. Благодаря много!", каза развълнувания Drake.

От "Republic Records" потвърдиха слуха за сайта "Billboard". Над 800 хиляди са разпродадените копия от четвъртия студиен албум на музиканта в Америка. Този факт определено ще остане в историята в кариерата на канадеца. 

Ден преди официалната премиера на проекта той пусна колаборациите си с Rihanna, Future и PartyNextDoor в "iTunes" и така заинтригува почитателите си още повече. Всички предишни албуми на Aubrey Graham са разбивали класациите. Включително парчетата му "If You’re Reading This It’s Too Late" и дуета с Future "What a Time to Be Alive", който се появи преди година.

По мнението на експерти ако търсенето продължи то компилацията ще влезе в топ 10 на най-продаваните такива за последните десет години. Drake ще се нареди до имена като Justin Timberlake, чийто албум "The 20/20 Experience" беше разпродаден над 968 хиляди пъти само за една седмица през 2013-та. През ноември 2015-та подобен успех пожъна "25" на Adele. На този етап рапъра застава редом до Beyonce и "Lemonade". Албумът й стана No:1 през изминалата седмица.




Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: