четвъртък, 19 май 2016 г.

Johnny McDaid записва песни с Harry Styles

Китаристът на "Snow Patrol" е работел с британеца и "One Direction" години наред. Сега Harry ще се завърне на музикалната сцена като самостоятелен изпълнител и двамата ще зарадват феновете си с няколко съвместни проекта.
Повечето почитатели на "One Direction" сигурно знаят, че бандата си даде почивка преди няколко месеца. Поне година момчетата няма да издават нови песни, а един от любимците на всички ще стартира съвсем скоро соловата си кариера.

Styles смени визията си преди броени дни и се раздели с дългата си коса, която беше символ за него. Момичетата в социалните мрежи не спряха да заливат снимките му с коментари и да се възхищават на новата му прическа.

Това обаче е само началото. Все още няма официална дата кога точно ще излязат соловите парчета на певеца, но Johnny McDaid издаде, че новата музика на звездата ще "шокира света". 39-годишният китарист има поглед върху работата на Harry и споделя пред "Press Association": "Много съм развълнуван между другото. Той е такъв талант. Мисля, че светът ще е изключително изненадан от това, което предстои.".

22-годишният младеж определено знае как да си запълва времето. Освен по музиката той се увлича и по киното. Догодина ще излезе филма "Dunkirk" с негово участие. Режисьор на продукцията е Christopher Nolan. 

"Никога не съм бил в студио с него. Той е идвал у нас и аз съм ходел у тях, срещаме се някъде например във всекидневната - това е начина, който ни допада и на двамата. Може да си поръчаме храна и да бистрим идеи.", разкрива още ирландеца.

Той описа колегата си като наистина продуктивен и талантлив артист. "Той е автентичен, има невероятен глас. Записвали сме много песни заедно. Не знам кога ще са готови новите такива, но си представям, че Harry ще се появи с нещо наистина специално и от това, което чух, съм уверен, че ще отвее представите на хората.", допълва McDaid.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: