петък, 27 май 2016 г.

Robbie Williams планира нов дует с Kylie Minogue

Британецът е готов да се завърне в студиото с колежката си 16 години след издаването на дебютното им парче. Изпълнителят иска дуета да е включен в новия му албум, който трябва да излезе до 2017-та.
Основателят на бандата "Take That" преди време се беше заканил да се отказва от музиката и да се премести в Германия. Там той искаше да работи като механик. Сега обаче Robbie се е затъжил за колаборациите си с различни музиканти и планира грандиозно завръщане.

Според британския "The Sun" Williams ще реализира нов проект в най-скоро време. През 2000-та година той си партнира с красивата блондинка и правят "Kids". Парчето става изключителен хит и не е изненада, че макар след толкова години изпълнителите искат да работят заедно отново.

"Robbie иска да пресъздаде поп магия. Неговите договорни отношения с "Sony" показват, че той планира голямо завръщане. Той иска и да привика някой известен като Kylie, с когото да запишат предстоящ сингъл.", пише още изданието. 

Колаборацията също ще окаже добър ефект върху Minogue, която има желание и тя, както певеца, да съживи музикалната си кариера. "Те са добри приятели и "Kids" наистина пожъна голям успех. Той счита, че е въпрос на време да се съберат отново.", съобщава още вестника.

Williams има дуети с Nicole Kidman, Kelly Clarkson, Lily Allen, Tom Jones и Michael Buble. От своя страна пък австралийката е пяла с Nick Cave, Jason Donovan, сестра си Dannii и небезизвестния Enrique Iglesias.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: