вторник, 10 май 2016 г.

Rita Ora напусна "X Factor"

Изпълнителката беше съдия в музикалният формат преди година. Сега тя се е фокусирала върху кариерата си на актриса и скоро ще я видим в продълженията на "Fifty Shades of Grey". 
Британският вестник "The Sun" съобщи, че Rita не е единствената звезда напуснала шоуто. Тя е третата от декември 2015-та насам. Една от причините музикантите да се отказват е ниския рейтинг на "X Factor".

Nick Grimshaw и Cheryl Fernandez-Versini вече анонсираха, че няма да се завърнат в новия сезон на формата, който ще стартира тази есен. Водещите Caroline Flack и Olly Murs също няма да се включат, a на тяхно място ще се появи Dermot O'Leary. Има слухове, че публиката може да очаква Robbie Williams, Louis Tomlinson, Louis Walsh или Sharon Osbourne. Преди дни стана ясно, че Ozzy и Sharon ще сложат край на брака си след 30 години съжителство. За това предаването може да остане на заден план за червенокосата дама.

"Имах топка в @TheXFactor миналата година и ще ми липсва екипа.", написа Ora в социалните мрежи. В момента тя се е отдала изцяло на актьорската си професия. Феновете на "Fifty Shades of Grey" ще могат да я видят във второто и трето продължение на сагата.

Припомняме, че певицата даде всичко от себе си за отбора на момичетата и това доведе Louisa Thompson до победа. Според критици обаче напускането на блондинката ще се окаже голям удар под кръста за Simon Cowell и проекта му. Британката беше сред любимките на всички меломани и продуцента щял да направи и невъзможното, за да я върне обратно. 




Снимка https://www.google.com/

Няма коментари: