понеделник, 9 май 2016 г.

Justin Timberlake ще пее на финала на "Евровизия"

Изпълнителят ще е първата световна звезда, която ще участва на музикалния форум. Той ще представи най-новата си песен по време на паузите в живите включвания в Stockholm тази събота.
Музикантът ще зарадва цяла Европа с живо изпълнение на "Can't Stop the Feeling". Парчето се появи в интернет преди броени дни и вече e гледано над 10 милиона пъти. Тук можете да видите въпросното видео: https://www.youtube.com/.

Justin ще влезе в историята като първия певец, който ще участва на "Евровизия" извън конкурсната програма. Той ще се качи на сцената на "Ericsson Globe" в Швеция и ще направи глобално завръщане след близо тригодишно отсъствие. 

Процудентът на проявата Sven Stojanovic заяви, че това е прекрасна възможност Timberlake и бенда му да представят новия си проект по време на шоуто. Организаторите са много щастливи и нетърпеливи от изненадата. Шведският композитор Max Martin е съавтор и съпродуцент на песента на американеца.

Сингълът е саундтрак към анимацията "Trolls", а блондина освен, че е изпълнителен продуцент на проекта, озвучава един от главните герой във филма. "Никога не съм правел нещо подобно. Мисля, че цялата музика към саундтрака просто се изля и беше изключително позитивно и весело.", призна изпълнителя пред Ryan Seacrest в предаването му по радио "On Air".

В клипа се включват Gwen Stefani и Ariana Grande. Това вдъхновило таланта да направи нов албум, но няма никаква идея кога ще бъде издаден. Музикантът се появи преди ден на телевизионните награди "BAFTА" в Лондон. Заедно с Anna Kendrick бяха сред презентаторите на събитието. 

Часове по-рано той публикува снимка в социалните мрежи на съпругата и сина си по повод Денят на майката, който се отбеляза на 8-ми май в Америка. Justin написа: "Jessica Biel - M.I.L.F. аларма!!! Честит празник на майката на тази прекрасна майка и съпруга, както и на всички майки. Вие карате света да се върти. Надявам се, всяка една от вас да има един незабравим ден. JT". 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: