сряда, 11 май 2016 г.

Tyga се раздели с Kylie Jenner?!

Рапърът и риалити звездата започнаха да излизат през 2014-та. От тогава насам двойката е имала своите възходи и падения. Според жълтата преса в САЩ те са се разделили в началото на този месец.
Сайтът "TMZ" съобщи, че музиканта и сестрата на Kim Kardashian не са били заедно на червения килим на "Met Gala", който се състоя наскоро. След същото събитие се заговори за развод между Beyonce & Jay-Z , защото певицата се появи без съпруга си.

Пресата в Америка допълва, че именно Kylie взела решението да остави дългогодишния си приятел. Близък до двойката коментира, че не веднъж са се разделяли, но този път било окончателно. Tyga бил поканен на проявата само заради Jenner. Toва я подразнило и тя напуснала бала. 

По всичко личи обаче че изпълнителят продължава живота си. На Денят на майката той заведе майка си и своя позната модел на обяд. За влошените отношения между рапъра и американката с арменски произход се спекулира, откакто Rob Kardashian започна да излиза с майката на детето на Tyga - Blac Chyna. В момента тя чака второто си дете от годеника си.

Micheal Ray Stevenson призна в интервю през февруари, че няма намерение да се жени скоро. Това, разбира се, изнерви любимата му, но след известен период те отново се събраха. Пред радио "Real 92.3" той заяви: "Искам да кажа, че всички трябва да вървим надолу по пътеката. Мисля, че трябва да вършиш това, каквото те прави щастлив в живота. Не можеш да планираш прекалено много. Обичам някого много!".

Все още няма официална информация от страна на двамата дали наистина са сложили край на връзката си. Очакваме ако това стане да научим първо от профилите им в социалните мрежи. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: