понеделник, 30 май 2016 г.

Sharon Osbourne се завръща в "X Factor"

63-годишната дама все пак ще участва в новия сезон на музикалното предаване. След семейните проблеми с Ozzy се спекулираше с присъствието й, но сега тя потвърди новината.
Sharon призна пред "Good Morning Britain", че ще се завърне на сцената на шоуто. Тя ще си партнира заедно с Nicole Scherzinger, Simon Cowell и Louis Walsh. Ирландецът е бил съдия от 2004-та до 2014-та. 

В своето изявление Osbourne казва: "Аз съм много развълнувана от завръщането си в "X Factor". За мен е чест да стоя до Lou, Lou, прекрасната Nicole и палавия Simon. Нямам търпение да срещна сина на Simon - Eric.".

Тази година британката и поп идола ще се завърнат като съдии след като през 2013-та отново работеха съвместно. Освен това двамата бяха сред оригиналните съдии на предаването. Walsh беше прекъснал за година, но също няма търпение снимките да започнат. "Знаех, че ще липсвам на Simon. Радвам се, че ще бъда пак част от риалитито. Особено когато до мен ще стоят две очарователни дами като Sharon и Nicole.", допълва той.

Scherzinger беше съдия през 2012-та и 2013-та. Нейното завръщане този сезон предизвика редица спорове. Тя трябваше да се оттегли от концерта "Cats" на "Broadway". "Нямам търпение да се върна във Великобритания и да стоя до най-добрите съдии. Вълнувам се, че ще откривам, ще обучавам и защо не да спечелим с някои талант. Вече сме го правели и Simon знае това. Ще търся победата на всяка цена.", заканва се изгората на Гришо.

Медийният магнат се надява, че с привличането на толкова звезди музикалното риалити ще събере популярност. Миналата година Rita Ora и Nick Grimshaw се присъединиха към него, но напуснаха заедно с певицата Cheryl. Предаването ще се излъчва по "ITV1" като през лятото ще текат прослушванията, а на есен ще стартират големите концерти. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: