четвъртък, 12 май 2016 г.

Matt Damon и Ben Affleck с общ проект

Двамата планират да напишат нов проект, който да е достоен за "Оскар". Преди 20 години те си партнираха в "Good Will Hunting" и година по-късно филма взе награда за оригинален сценарий. 
Въпреки че взеха "Оскар" за продукцията си през 1998-ма до сега артистите не са реализирали друг сценарий заедно. 45-годишният Damon призна, че дуото е нямало тази възможност поради натоварените си графици. 

"Ben и аз говорим за това. Наскоро стана дума, че сме нямали физическа възможност да пишем заедно. Работехме по различни филми. И двамата сме жадни за още. Имаме добра идея и още куп толкова хвъркати.", споделя Matt пред вестник "Idaho Statesman". 

Affleck обаче се оказа с доста по-богато въображение. Той написа американския сериал "Push", както и "The Town" и "Gone Baby Gone". Догодина пък ще се появи "Live By Night", чийто режисьор е именно актьора. Той работи по сценария и на продължението на "Batman v Superman: Dawn of Justice". 

От своя страна Damon разкрива, че навремето писането е било като актьорската игра за тях. "Не сядахме. Бях в един английски колеж и знам, че да гледам в една точка не е от силните ми страни.", допълва мачото. Той ще направи турне, на което ще промотира новия си филм "Jason Bourne", който ще излезе през юли. Американеца пък преди месец стартира снимките на "Batman, The Justice League Part One". Така че след въпросните им ангажименти сме любопитни да видим какво ще сътворят тези двамата.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: