понеделник, 23 май 2016 г.

Simon Cowell пише книга за деца

Британецът планира да реализира подобен проект, защото по думите му бащинството го е променило като човек. Той ще пише за животни и деца, защото книжките, които е чел били доста досадни и отекчителни. 
Човекът, който е известен от "X Factor" и "Britain's Got Talent", е категоричен, че след появата на сина му преди две години, той е станал различен. "Обмислях го, сега съм сигурен, че ще го направя. Ще се говори за животни. Чел съм доста от тези детски книжки и мога да кажа, че те са доста скучни. Мисля, че мога да се справя по-добре.", сподели Simon пред американското шоу "Extra". 

Това обаче няма да е единствения му проект за деца. Cowell иска да направи и телевизионно предаване посветено на малчуганите и музикално риалити, в което те да се изявяват. Неговият син Eric също ще участва в програмите като част от героите в тях. Звездата разкрива, че гледа с детето си класически филми като "Toy Story", "Shrek", а ден след това си пускат "Good Dinosaur". 

Eric обичал да плува и това е причината баща му да счита, че той можел да стане олимпийски шампион като порасне. "Научихме го как да плува и той наистина се справя добре. Той плува цели дължини в басейна.", признава гордия родител. 

Бащинството също оказало влияние върху здравословното състояние на Simon. Той отказал цигарите, започнал да пие чай от гъсеници за тонизиране. "За мен беше малко странно как ще пия чай от гъсеници. Те живеят в гъба, а гъбата се слага в чая.", обяснява още медийния магнат.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: