вторник, 3 май 2016 г.

Amber Rose със собствено шоу

Моделът ще стартира седмично предаване по американската телевизия "VH1". Продуцент на проекта ще е Dr. Phil MCGraw, а очакванията са интереса към шоуто да е толкова голям, колкото към "Keeping Up with the Kardashians".
Слухът за предаването на блондинката тръгна още след словесните й разправии в социалните мрежи с Kim и Kanye West. Тогава Rose и приятелката й Blac Chyna възнамеряваха да поставят "на място" фамилията. След време Amber публикува снимка с американската oт арменски произход и доказа, че са в нормални отношения. По ирония на съдбата бившата половинка на Tyga наскоро се сгоди за брата на Kardashian - Rob. Както знаете, Kylie Jenner пък е обвързана именно с гореспоменатия музикант.

В момента шоуто на американката си няма име, но в него тя ще провежда откровени интервюта със свои приятели, които са известни. Публиката ще види популярни лица от музикалния, културния, спортния и обществения живот на САЩ. Със сигурност обаче предаването ще се излъчва късно през нощта. 

"Много съм развълнувана, че се обединяваме около идеята и заедно с телевизията ще предложим една алтернатива за токшоу в праймтайма. Ще разчупим всички правила късно вечерта.", споделя  Rose пред "The Hollywood Reporter". 

32-годишната дама стана звезда след появата си в клиповете на Kanye West и Wiz Khalifa. Тя е имала връзки и с двамата рапъри, а от последния има 3-годишен син - Sebastian Taylor Thomaz.

Chris MCCarthy, който е мениджър на канала обяснява: "Amber е перфектното допълнение към "VH1", защото нашата публика е жадна за уникални гледни точки. Зрителите се интересуват да видят хора, които не се страхуват да говорят за себе си и да заемат позиции по определени въпроси.". 




Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: