сряда, 25 май 2016 г.

Scarlett Johansson: Социалните мрежи вредят на индустрията

Актрисата счита за тревожен факта, че днес знаменитостите стават жертва на новите технологии. Тя с радост споделя, че е израснала без тях и е имала безгрижно детство.
31-годишната дама е под светлините на прожекторите близо 20 години и все още е една от най-красивите и търсени актриси в САЩ. Един от последните й проекти е анимационната комедия "Sing". 

Според блондинката е имало много промени в кино индустрията, откакто тя е започнала да се снима. Хората, които са били винаги популярни в общественото и публично пространство, интернет, я плашели. 

"Знаете ли, аз израснах във време без социални мрежи. Това "нещо" не беше проблем, когато бях тийнейджър.", признава Scarlett пред американското списание "OK!". "Гледах MACaulay Culkin как се справя с натиска на медиите. Това не беше, защото играе в "Shirley Temple" и беше спечелил много пари. Това беше много необичайна ситуация.", допълва американката.

Тя обяснява, че е била от поколението на Kirsten Dunst и Natalie Portman, които са били малко по-млади, но никоя от тях не се е борила със същия проблем, както го правят звездите днес. "Днес това е станало като снежна топка, която пада към теб. Ужасяващо е!", категорична е актрисата.

Тя полага големи усилия да запази личния си живот в тайна, както и да не дава детайли за брака си с французина Romain Dauriac и дъщеря им Rose, която се роди преди две години. Scarlett не крие, че дори когато отиде в дома на съпруга си хората я разпознават. "Хората във Франция са луди щом се касае за кино. Ситуацията е същата в Ню Йорк. Хората в големите градове са въвлечени в техните неща, не и когато сте в някое малко селце. Феновете са си фенове навсякъде.", споделя Johansson.



Снимка https://www.google.bg/

Няма коментари: