четвъртък, 14 юли 2016 г.

50 Cent: Kanye West е като Donald Trump

Рапърът сравни колегата си с настоящия кандидат-президент на Америка. Според 50 Cent двамата имали нетрадиоционни стилове, но за разлика от Kanye, който е силен на думи, Trump работел усилено.
Както знаете, преди година West обяви, че ще се кандидатира за президент през 2020-та. Тази новина предизвика бурни реакции и много хора се присмяха на шегата. Уви, обаче, който познава мъжът на Kim е запознат, че той едва ли ще се майтапи с подобно нещо.

Curtis Jackson гостува преди ден в шоуто на Conan O'Brien, където беше запитан за мнението му относно шансовете на Kanye за държавен глава на САЩ. "Харесва ми идеята, към която той се цели.", премълча за секунди, за да чуе смеха на публиката и продължи "Това е голяма отговорност... Знаете за какво говоря. Същото нещо е с Trump - имат нетрадиционни стилове.". 

Изпълнителят от Атланта анонсира вестта, че ще се кандидатура за президент по време на музикалните видео награди на "MTV" през август. Малко след това мнозина бяха категорични, че той не го мисли сериозно. Рапърът обаче заяви, че е напълно решен и ще се яви на изборите.

По време на интервю за "SHOWStudio" музикантът отказа да коментира с коя партия би се съюзил. Той допълни, че дълго е обмислял какво точно ще прави ако случайно спечели. "Бих седнал с инженерите и бихме взели заедно решения и алтернативни начини за хората без възможности. За онези, които считат, че живота няма смисъл и че човешкия живот не е от значение. Считам, че начина, по който ще си партнирам с хората, ще е различен от този на нормалните политици. Аз просто искам да задавам въпроси.", допълва още звездата.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: