вторник, 12 юли 2016 г.

J.Lo посвети песен на трагедията в Орландо

В момента певицата работи по видеото към "Love Make the World Go Round". Клипът се снима в Ню Йорк. В проектът се включва още и Lin-Manuel Miranda.
Мнозина звезди станаха съпричастни към инцидента преди седмици в американския щат. Ето защо като една емоционална жена Lopez показа съчувствието си в ново парче. Любопитното обаче е, че то не е бавно и лирично, а напротив доста танцувално, а видеото изключително свежо и цветно. 

На следният линк можете да чуете сингъла: https://www.youtube.com/. Само за броени дни песента е чута от 150 хиляди души от цял свят. В нея Jennifer говори за любовта и как тя е навсякъде около нас.

Снимките към "Love Make the World Go Round" са направени на покрива на театъра "Richard Rodgers". "Любовта е любов.", казаха изпълнителите минути преди да започне снимачния процес. Те призоваха присъстващите да се хванат за ръце и да развеят знамената на дъгата. Както знаете, флагът е символ на хомосексуалните двойки. 

Парчето е отговор на агресията и израз към болката на семействата на загиналите. В стрелбата в гей клуба в Орландо бяха убити 50 души. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: