понеделник, 18 юли 2016 г.

Alicia Keys: Започнах да се уважавам повече след раждането

Изпълнителката се научила как да се отнася към себе си след появата на синовете й. Тя осъзнала колко ценно нещо е семейството и не позволява кариерата да я отдели от момчетата й. 
Певицата има две деца Egypt и Genesis от съпруга си Swizz Beatz. За списание "Citizens of Humanity" тя разкрива, че най-голямата промяна, която настъпила в живота й била след раждането на първородния й син. 

"Наистина започнах да се уважавам. За първи път. Знам, че може да звучи глупаво, но считам, че в много начини правех точно това. Уважавах времето си и оценявах стойността му. Осъзнах какво значи да го прахосваш на вятъра и какво значи да го запълниш с нещо пълноценно. Знаех на какво да наблегна, а преди не беше така. Не бях концентрирана върху това какво бих изпуснала. Научих се да си бъда полезна, това е голям урок. Трябва да израснеш с това разбиране.", разяснява за изданието звездата.

Keys обяснява и за чувството да станеш майка. "Беше диво, чудесно. Беше истинско и лудо. Особено, когато първия се появи на този свят и виждаш, че се нуждае от толкова много неща и грижи. Той дори не можеше да се движи. Не можеше да се храни без мен. Не можеше да живее без мен. Ако не бях съм уверена, че всичко е наред, то той можеше да не оцелее. Толкова бе велико.", допълва брюнетката.

Тя посвети песен на продуцента и рапъра, с когото започнаха да излизат още 2008-ма. Alicia е категорична, че за да оцелее едно взаимоотношение трябва да има романтика и стабилна връзка по между им. "Мисля, че едно от най-важните неща в една връзка е присъствието. Да си до човека и да избереш да му отделиш време. Да можеш да отделяш време и за всички останали, които обичаш. Не да ги оставяш на заден план. Не може да поставиш работата пред близките си.", казва американката.

Звездната двойка ще празнува своята шеста годишнина в края на този месец. Певицата признава още, че винаги намира време да споделя мислите и чувствата с половинката си. "Няма начин да си във връзка от 7, 10 години с някого и да си същия човек като в началото. Всъщност, това би било ужасно. И двамата растете и се учите. Учите за себе си, учите един за друг. Считам, че като си дадете възможност да се разучавате, тогава отношенията ви стават по-стабилни.", убедена е 35-годишната дама.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: