четвъртък, 21 юли 2016 г.

Julianne Moore: Стилът на Olsen ме вдъхновява

Актрисата разкри, че е почитателка на Mary-Kate и Ashley. За нея те били модни икони. Както знаете, Moore е една от най-стилните жени в "Hollywood" и това й изказване е голямо признание за близначките.
Носителката на "Оскар" винаги изглежда безупречно на Червеният килим. Тя често залага на класическа визия, но призна, че всъщност е фенка на 30-годишните сестри и техния стил на обличане.

По време на американското предаване "The View" Julianne сподели, че едно от любимите й неща е модата, а Olsen били нейното вдъхновение. 55-годишната красавица не скри, че напоследък има мания към обувки и най-вече към "Birkenstocks". Тя открила марката благодарение на фризьора си. Проблемът бил, че все още не можела да си намери модел, който да й пасва. "Сега са модерни тези пластмасовите. Приятелят ми Marcus, който се грижи за косата им извън кадър, ги носи и не мога да открия подобен женски размер.", обясни звездата.

От интервюто зрителите разбраха, че слабост на Moore са пържените храни, че любимия й филм е "Rosemary's Baby", че да спортува е най-големия й страх и че семейството й е най-голямото й постижение.

Любопитното е, че червенокосата дама не е единствената, която черпи идеи от Mary-Kate и Ashley. Elizabeth също се радва, че винаги има какво да облече, защото вечно е заобиколена от пакети с най-новите колекции на каките си. "Просто имам пратка. Наистина е страхотно. Чувствам се късметлийка. Те са невероятни, дрехите им са удобни и супер готини.", казва пред "PeopleStyle" преди месец по-малката сестра Olsen. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: