понеделник, 4 юли 2016 г.

Joe Perry: "Aerosmith" няма да се разпаднат

Китаристът беше категоричен, че бандата ще остане заедно. Преди дни този слух беше пуснат именно от Steven Tyler, който работи по солов проект.
LP-то на групата "'We're All Somebody From Somewhere" излезе на пазара този месец. Фронтменът на рокаджиите вярва, че следващото им турне ще им е последното. Perry обаче обясни, че "Aerosmith" са на прага на един нов хоризонт.

Той заяви за списание "Rolling Stone": "В този период на животите и кариерите ни може да си кажем, че идва края на една ера, но идва нова такава. Не знам дали е удачно да казвам, че това ще е последната ни обиколка и да правим спекулации на тази тема.". 

Brad Whitford, който работи с музикантите, също застана зад позицията на Tyler и даде предложение турнето им да носи името "Farewell Tour". 

"Предполагам всичко се дължи на възрастта ни. Знаете, че нещо ще се случи. Неизбежно е. Просто някой няма да може да има същия този заряд отново. Ще бъде хубаво да имаме едно дълго изпращане и да изкажем благодарности на всички и да си легнем с лекота.", допълва Joе.

Китаристът свири и в "The Hollywood Vampires" заедно с Johnny Depp и Alice Cooper, но не споделя подробности дали "Aerosmith" са на път да се разделят. "Ако трябва да се случи - ще стане. Сега сме близо до този момент много повече, отколкото някога сме били в нашата луда кариера. Опция е. Може да ни е последното турне, но наистина е трудно да си го представя. Съжалявам.", признава още пред изданието американеца.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: