сряда, 27 юли 2016 г.

Rihanna забрани ловенето на покемони

Певицата беше категорична, че не иска да вижда феновете й да пишат съобщения или да ловят покемони по време на концертите й. Преди дни почитателка на Beyonce гледаше телефона си докато звездата беше до нея.
В момента Riri е изключително натоварена. Освен, че е на световно турне тя снима фотосесия и рекламно видео за слънчевите очила на "Dior", работи и по клипа "Sledgehammer" към филма "Star Trek Beyond".

Изпълнителката от Барбадос винаги благодари на феновете, майка си и на Исус по време на концертите си. За никого не е изненада това. Миналият уикенд дамата гостува в Лил, Франция, където призова почитателите си да оставят за няколко часа телефоните си. "Не искам да виждам да пишете СМС-и на гаджето си. Не искам и да виждам, че ловите покемони точно тук и сега.", заяви уверено Rihanna.

Само преди седмица на "Stade de France" в Париж върла маниачка на покемони започна да ги събира на участие на Beyonce. Момичето е било на главната сцена, буквално сантиметри от певицата и въпреки това играта се оказала по-важна за нея. 

Освен, че застрашава живота този феномен гневи все повече артисти. Музикантите се чувстват пренебрегнати, а останалите се чудят как може да има толкова пристрастени хора. До сега обаче приложението е свалено над 70 милиона пъти, което разбива всички класации. За тези от вас, които не са запознати ще кажем, че играча със смартфон е пренесен във виртуална среда и обикаля из различни места, за да търси покемони. Играта позволява дуели, попадане в отделни отбори, както и мутация на покемони.



Няма коментари: