четвъртък, 28 юли 2016 г.

Margot Robbie ще е момичето на Бонд

В последните години има много спекулации кой ще играе Агент 007. Официално обаче австралийката ще е новото момиче на James Bond. За ролята са се борили още Emily Blunt и Emily Ratajkowski. 
Дамата, която влезе в образа на съпругата на богаташа от "The Wolf of Wall Street", спечели в надпреварата за партньор на легендарният таен агент. 26-годишната красавица ще участва в четвъртата част за Бонд. Филмът ще е 25-ят по ред и за първи път ще има нов главен актьор. 

Според ирландската компания "Paddy Power" блондинката е любимката на екипа за дама на агента. Вестник "The Sun" пише, че за ролята гласели още Emily Blunt, Emily Ratajkowski или Emma Watson. 

Въпреки че не е сигурно на 100% дали Margot ще се включи в продължението на "Spectre" тя вече направи поредната си блестяща игра в "The Legend of Tarzan" и "Suicide Squad". В момента Robbie не може да се оплаче от ангажименти дори напротив. Сега промотира двата филма с нейно участие, ходи и на снимките на "Terminal", който трябва да излезе по-късно тази година.

Idris Elba призна пред "Good Morning America" преди седмици, че е твърде стар, за да влезе в образа на James Bond. "Ако трябва да съм откровен мисля, че съм прекалено възрастен за това. Не мога да тичам след коли, жени и питиета. Кой иска да го прави? Звучи ужасно. Ако трябваше да стане, то щеше да е по желание на народа, защото нямам официално предложение от студиото. Където и да отида обаче хората ме питат за това и искат да ме видят във филма.", обясни актьора.

35-годишният Tom Hiddleston също разкри, че не е част от проекта. "Съжалявам, че ще разочаровам всички. Не мисля, че ще дам такова изявление.", сподели в интервю британеца.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: