сряда, 20 юли 2016 г.

Matt Damon: Ben Affleck взема най-добрите роли

Актьорът се пошегува, че не може да работи с приятеля и колегата си, защото той пазел най-интересните образи за себе си. Киноманиаците обаче могат да очакват техен нов общ проект в най-скоро време.
През 1997-ма двамата заснеха "Good Will Hunting" и сега имат желание да пишат сценарий за нов съвместен филм. От известно време Affleck работи като режисьор по дадени продукции. Damon разкри, че би участвал в една от тях стига колегата му да е зад обектива.

Matt разкри, че иска да се включи в проект с Ben, защото обича работата му и се познават над 30 години. "Най-големият проблем за нас е времето. Имаме компания заедно и работим по много общи проекти. Времето ни обаче е ограничено и ни притиска.", допълва таланта от "Jason Bourne". 

43-годишният американец е зает с това да режисира филми през цялото време. "Не съм готов да работя с друг режисьор. Когато бяхме избрани за "Good Will Hunting" бяхме безработни и не писахме сценария, не ни притискаше срок. Никой не го очакваше, бяхме просто двама идиоти, които го направиха и сега живеем като възрастни с всички отговорности и задължения.", обяснява Damon.

Той не може да отрече, че все още мечтае да пише сценарии с приятеля си и би искал да работят отново заедно. "Той е брилянтен. Бих искал да участвам в един от филмите, които режисира. Проблемът обаче е, че той вечно си избира най-добрите роли. Ако не престане с това и не застане зад кадър, няма как да снимам с него.", категоричен е Paige. 

Красавецът беше запитан от феновете в сайта "Reddit" какво мисли за покойния Robin Williams. Тогава той призна, че е благодарен, че си е партнирал с него. "Да работиш с Robin Williams е нещо, което не може да се опише. Той бе един от най-щедрите, любезни и прекрасни хора, които съм срещал. Той имаше тази енергия и заряд, които никога не съм виждал в някого на площадката. Когато всички бяха уморени и започваха да се влачат, той се изправяше и ще започваше да се подиграва на екипа. Той правеше 15-минутно stand-up шоу само за нас. Всички започваха да се смеят и се зареждаха и продължаваха да работят. Никога няма да мога да му се отплатя за това, което ни даде. В сърцето ми той ще си остане като някой, който е дошъл и е променил живота ми завинаги - за по-добро.", споделя още артиста.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: