понеделник, 11 юли 2016 г.

Chaka Kahn влезе в клиника

Близки на певицата потвърдиха новината, че тя ще лекува зависимостта си към болкоуспокояващите. Смъртта на Prince я подтикнала да вземе това решение.
63-годишната дама е приета в болница, защото поискала да се излекува от зависимостта си към болкоуспокояващите. Тя предприела тази крачка след загубата на колегата и приятеля си, който почина през април. 

На официалната страница на звездата има изявление, което гласи: "Представителите на Chaka Kahn съобщиха днес, че тя е влязла в клиника за рехабилитация и това е причината всички дати за концертите й до края на юли да бъдат отменени. Chaka се бори със зависимостта си към болкоуспокояващи медикаменти и доброволно се подложи на програма, която се надява да й помогне. Като част от лечението докторите съветват да си почива и да насрочи работните си ангажименти след 1-ви август.". 

Според "E! News" изпълнителката страда от същия проблем като Prince. И двамата са били пристрастени към едно и също лекарство. Именно то довърши американеца, който си отиде едва на 57 години.

Меломаните може би знаят, но Nelson и Kahn бяха дългогодишни приятели. През 1984-та тя записа кавър на песента му "I Feel For You", която година по-късно му носи "Grammy" за "Най-добра R&B песен". 

След като научава вестта за кончината на музиканта, певицата написа силно послание в "Twitter": "Аз го ОБИЧАХ. Светът го ОБИЧАШЕ. Сега той почива в мир с баща си. Почивай в сила, @prince, мой братко.". 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: