сряда, 13 юли 2016 г.

Lil Wayne се бори за живота си

Рапърът бил хоспитализиран след тежък припадък минути преди да се качи на сцената в Las Vegas. В последно време звездата постоянно има проблеми със здравето и често влиза и излиза от болниците.
33-годишният изпълнител е познат на докторите със здравословните си проблеми. На 13-ти юни личния му самолет трябваше да кацне принудително, защото той припадна и там. Музикантът беше погълнал голямо количество сироп и това наложи смяната на курса в Omaha, Nebraska. Тогава той отказа медицинска помощ въпреки че имаше екип в готовност.

Сега Weezy е имал участие в "TAO" клуб, когато организаторите просто са отменили шоуто. Само преди седмица той е трябвало да се яви на парти на най-голямата ММА организация в Северна Америка, на което присъствали 200 души, но очаквано ангажимента му бил отложен.

Говорителят на рапъра информира медиите, че в момента той се намира в Miami и си почива. Медиците все още не могат да улучат правилните лекарства, за да подобрят състоянието на Wayne. Експертите издадоха, че комбинацията от сироп за кашлица и сода води до пристрастяване и дори до припадъци. Нещо повече - ако хип-хоп легендата продължи с приема им, то тя може да го довърши.

Лекарите се страхуват, че макар да му спрат лекарството, живота на Lil да остане в опасност. Американецът води битка за оцеляване още от 2013-та насам. Всички фенове се надяват скоро да оздравее и да ги радва отново, както само той умее.Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: