вторник, 19 юли 2016 г.

1 милион долара за селфи на Kim Kardashian

Съпругата на Kanye West присъства на модно парти в Ню Йорк този уикенд. По време на събитието освен от полицията дамата била охранявана и от 25 бодигарда.
35-годишната звезда e получила 700 хиляди долара за снимки по време на проявата. Шоуто се провело в Hamptons, New York. Според вестника "New York Post" организаторите от "Revolve" са похарчили между половин и цял милион долара за охрана на Kim. Въпреки че говорителите й не са потвърдили информацията сме склонни да вярваме, че предвид честите престрелки в Америка не е изключено слуха да се окаже достоверен.

Както знаете, Kardashian има своя авторска книга за селфита. Тя е омъжена за рапъра, който мисли да се кандидатира за президент на САЩ през 2020-та, от когото има две деца - дъщеря и син. 

Събитието в събота вечер се състояло в "Water Mill", където брюнетката прекарала едва един час в позиране. Американката с арменски произход сподели снимка в профила си в "Instagram", на която е застанала зад името на бранда изписано върху храстите. Текстът под фотоса гласеше: "Отново в Hamptons с @Revolve#RevolveInTheHamptons (sic).''

Трима са били въоръжените мъже, които са се движили плътно до нея, а останалите бодигардове просто обикаляли наоколо. Те дори предупреждавали персонала, че носят пистолет на глезените си.

Папараци пишат, че 25 били общо наетите охранители, които да се грижат за безопасността на риалити знаминитостта. Kim била с най-добрия си приятел Jonathan Cheban, с който документираха своята екскурзия в "Snapchat". Включвайки се от частния си самолет дамата поздрави феновете си и ги информира, че са готови за полет. След което съобщи, че отиват към The Hamptons.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: