петък, 1 юли 2016 г.

Маги Халваджиян в топ 70 на списание "Forbes"

За първи път българското издание е оглавено от човек в сферата на изкуството. Продуцентът започва със снимки на клипове и стига до реализиране на продукции като "X Factor", "Като две капки вода", "Господари на ефира" и други.
Според Маги в момента е стигнал тавана. По думите му от няколко години насам се опитва да подобри собствените си рекорди, но на този етап няма накъде повече. 

Халваджиян зае първото място в класацията за най-влиятелни знаменитости у нас. Редакторите на списанието са категорични, че той заслужено е на челна позиция понеже има усет как да превърне забавата в бизнес. 

Арменецът описва себе си като практичен човек, който започва кариерата си със заснемане на нискобюджетни реклами, видеа, предавания. Към днешна дата обаче той се явява един от най-търсените и харесвани режисьори и продуценти в България. 

Любопитен факт е, че близо 50 от общо 70 души в надпреварата са водени от представители на силния пол. В топ 10 например има само една жена. В звездният чарт попадат спортисти, музиканти, телевизионни водещи, продуценти, актьори, режисьори, модели и хора на изкуството. Измерват се успехите им в периода август 2015-та - юли 2016-та.

Един от приятелите и колегите на шоумена - Енчо Керязов написа в профила му във фейсбук: "Маги, приятелю! Честито, гордея се с поредната, напълно заслужавана от теб награда. Твоята мисия е да преодоляваш височини и да пробиваш ограниченията на "таваните", но аз съм убеден, че твоите височини, които ти покоряваш, са само небесните простори! Приеми приятелската ми прегръдка и възхищение!!!". 



Няма коментари: