вторник, 5 юли 2016 г.

Kelly Rowland не иска да отглежда сина си в САЩ

Певицата се страхува детето й да расте в Америка, защото престрелките са често срещано явление там. Тя е имала притеснения за това, откакто е разбрала, че ще има момче.
Изпълнителката разкри, че когато научила, че очаква син избухнала в сълзи пред доктора. Макар малчугана да е едва на година и половина Kelly непрестанно мисли за безопасността му. 

През уикендът дамата гостува на фестивала "Essence" в  New Orleans. Именно там тя сподели: "Спомням си, когато бях бременна с Titan Jewell и когато лекаря ми съобщи пола. В умът ми бяха само тези престрелки между млади мъже. Тогава започнах да плача.". 

Тази чувствителност и отговорност, която носи Rowland е за пример на много настоящи и бъдещи майки. Според нея родителите трябва да възпитават децата си в уважение към себе си и към заобикалящата ги среда. "Искам да отгледам велик човек, който да се уважава и да цени околните. Да знае кой е и какво е обкръжението му. Мисля, че всеки носи отговорност във възпитанието - не само родителите, а цялото общество като цяло.", допълни американката.

35-годишната певица има собствено предаване за таланти по телевизията, което се казва "Chasing Destiny". Тя се надява, че шоуто ще помогне на младите хора в САЩ. "Чувствам, че момчетата ни трябва да видят повече. Ако нашите спортисти, артисти и мениджърите говорят повече, то тогава те могат да се вгледат в себе си, могат да чуят историите им и да се почувстват съпричастни към тях. Нашите момчета са ценни и бъдещето им също е важно. Те могат да вършат всичко, в което влагат мислите и желанията си и трябва да ги оставим да разберат това.", заяви още по време на проявата звездата.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: