четвъртък, 1 декември 2016 г.

Jessie J се завръща с нов сингъл

Британката разкри лично в социалните мрежи, че ще пусне кавър на "Can't Take My Eyes Off You" на 2-ри декември. Това ще е първото парче на изпълнителката от две години насам.
28-годишната певица ще зарадва феновете си с нова песен. Тя записа своята версия на "Can't Take My Eyes Off You", която в оригинал се изпълнява от Frankie Valli. Най-вероятно Jessie се е спряла на това парче, което нашумя през далечната 1967-ма, защото си партнира с бранда за гримове "Make Up Forever". 

Само преди ден J публикува снимка в "Instagram", за да сподели новината с нейните последователи и почитатели. Тя качи обложката на кавъра и написа: "И....Най-накрая мога да ви кажа, че записах ексклузивен кавър на #canttakemyeyesoffyou в сътрудничество с #makeupforever. Очаквайте повече интересни неща на 2-ри декември.".

Това ще е първият проект на дамата след "My Superstar", който беше саундтрак към филма "Ice Age: Collision Course". Последният й албум пък се появи през 2014-та и се казваше "Sweet Talker". 

Красавицата качи и серия от видеа в социалните мрежи, на които танцува до думата "артист", която е с неонов надпис. Под всеки клип стои логото: ''Make Up For Ever x Jessie J x#iamanartist x December 2nd (sic)''.

Малко по-рано тази година изпълнителката призна, че е готова да започне работа по нова компилация. Както знаете, до скоро тя беше заета с австралийкия формат "The Voice", в който беше ментор. "Обичам да снимам за шоуто. Участвала съм в четири сезона - два във Великобритания и два в Австралия. Но просто трябва да направя нов албум. Това наистина отнема време и ако трябва да съм честна с вас стигнах до мига, в който стоя на стола и просто искам да пея. Исках да кажа на участниците как да се справят по-добре, но исках и да направя дует....Готова съм за нов албум.", обяви британката.



Няма коментари: