петък, 23 декември 2016 г.

Adele и Beyonce ще пеят на "Grammy Awards" 2017

Организаторите ще заложат на две различни жени с големи кариери. По думите на продуцента Ken Ehrlich много малко артисти са отказвали през годините да участват в грандиозното музикално събитие.
Въпреки че Kanye West обвини наскоро Beyonce, че не ходи на прояви ако не печели награди, то виждаме, че това са само нападки. Съпругата на Jay-Z ще е една от дамите, които ще имат няколко минутен сет на "Grammy Awards", които ще се проведат през февруари.

Интересно ще е състезанието в категориите "Албум на годината", "Запис на годината", "Песен на годината"". Пред "Billboard" Ehrlich заяви: "Много малко хора отказват на "Grammy"-те. През всичките тези години, през които правя шоуто само 3-4-ма са го правели.".

Той допълни, че британката и американката са приели поканата и ще се включат в програмата. "Ние обичаме конските надпревари. Това е една такава тънка линия. Обичаме конкуренцията, но тук става дума за нещо повече. Тук е клишето за семейството на музиката. Не знам в колко от тези три категории са номинирани и двете. Съвсем близо сме и ако поставим това като основа на събитието ни ще стартираме наистина добре.", каза още Ken.

Главният изпълнителен директор на "Universal Music" похвали изпълнителките, че макар постоянния натиск и неблагоприятни обстоятелства те успяват да са независими и да развиват кариерите си.

Jody Gerson бе категоричен: "Разликата тази година, в сравнение с други години е, че и Beyonce и Adele контролират кариерите си. В последните години жените, които са били номинирани са избирани от мъже, които са им нареждали какви песни да пеят или са писали песни за тях и са им казвали да отиват в студиото и да убиват с глас. Тези две емблематични дами контролират собствената си съдба. Те не са "диви". Мисля, че това е термин на времето. Странно е, че "VH1" още го използват, защото не знам дали това ще е правилната дума да опиша някоя жена. Не бих казал за Beyonce, че е "дива". Тя е бурна, страстна, жестока, също както и Adele.".

Greg Kurstin, който е помогнал с текста на "Hello" разкри, че красавиците са отпразнували номинациите си с шампанско. "Всъщност се видяхме и изпихме по едно шампанско. Никога не знаеш със сигурност как ще се случат нещата. Бях толкова нервен вечерта преди срещата, след което се събудих и получих добри новини.", споделя продуцента.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: