петък, 16 декември 2016 г.

Julia Roberts ще играе в ТВ драма

Това ще е първият проект на малък екран на дамата от 30 години насам. Сериалът ще е базиран на бестселъра на Maria Semple "Today Will Be Different".
49-годишната актриса, която е известна от "Pretty Woman", "Notting Hill" и "Erin Brockovich", ще играе главна роля в адаптацията по популярната книга, която бе пусната на пазара преди няколко месеца и стана тотален хит в Америка.

Julia ще влезе в образа на жена, която се опитва да подреди правилно живота си. Героинята й винаги е отлагала този процес понеже са се случвали други неща, които са променяли плановете й. 

Сагата ще е продуцирана от "Annapurna Pictures", които наскоро спечелиха телевизионните права за четивото. Все още не е ясно по кой канал ще се излъчва сапунката, но Roberts ще вдигне рейтинга на филма със сигурност.

Авторката на романа заяви: "Зашеметена съм, че Julia Roberts ще покаже живота на Eleanor Flood и се вълнувам да работя с "Annapurna" в това начинание. Това ще бъде забавно.". Semple няма да работи с компанията за първи път. През 2012-та те заснеха "Where'd You Go Bernadette", в които взеха участие Cate Blanchett и Richard Linklater.

Други знаменитости от Холивуд също ще ги видим в мащабни продукции. Така например Meryl Streep ще играе в новата драма на "Warner Bros", режисирана от JJ Abrams, а David O. Russell ще си партнира с "Annapurna" и "Amazon" в поредица, в която ще участват Robert De Niro и Julianne Moore.


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: