петък, 9 декември 2016 г.

Robert Downey Jr. ще участва в новият филм на Marvel

Актьорът, който сме свикнали да гледаме в "Iron Man", ще се включи в предстоящият "Avengers: Infinity War". Продукцията ще излезе по кината през 2018-та година.
51-годишният Downey потвърди, че ще се завърне в ролята си на емблематичният супергерой. Той призна пред "Entertainment Tonight": "Вече имаме дата за стартиране. Все още чакам договора си с Marvel, но го чувате първи.".

Наскоро Robert приключи снимките на "Spider-Man: Homecoming". Това ще е неговото осмо появяване като милиардера гений и ще го видим да си партнира с Tom Holland, който е последвал примера на Tobey Maguire и Andrew Garfield.

Запитан кой е любимият му Spider-Man актьор, мачото отговоря така: "Ние сме добри приятели с Toby, не мога да си играя на любимци, но Tom Holland е съвсем различно нещо.".

Звездата допълни, че е истински развълнуван от начина, по който е преобразуван имиджа му и разкри, че в новия филм ще има много съвременни неща, които са характерни за 21 век. "Винаги съм бил в добро настроение, когато снимах "Homecoming". Това трябва да означава, че всичко около този проект ще е перфектно.", заяви актьора.

Той ще се включи и в третата част на "'Sherlock Holmes", чийто режисьор е Guy Ritchie. В лентата американеца играе с дясната му ръка Jude Law. "Не мога да чакам. Можем да правим някои неща предварително. Ако можехме да снимаме по "Skype", щяхме да сме свършили за седмица. Знам, че Guy Ritchie ме обича толкова много, колкото и аз него. Когато снимаме тези филми всичко си идва на мястото.", споделя още таланта.Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: